lauantai 14. marraskuuta 2015

Ikuinen ykkönen onkin kakkonen!!

Eilen oli Nevan treenit ACE:lla, mutta pakko hehkuttaa ensin Sodan tänpäiväsiä agikisoja!

Mentiin kolme rataa, joista vika oli hypäri. Kaikki radat Soda teki tosi nätisti, vaikka jokaisella olin varma että tulee vähintään keppivirhe. Sain kuitenkin hyvin varmistettua aloitukset :) Kahdella ekalla radalla molemmilla se perinteinen väärä pää putkeen, muuten puhtaat ja todella nopeat radat.


Väliaikahengailua :) Sain kaverilta Nevalle jo parillakin koiralla sovitettavana olleet valjaat, joissa vihdoin oli riittävän pitkä rintaosa, eikä siis kinnaa kainaloista! Jeee :) Sattui muuten tuolla paikanpäällä sellainen isohko hups, josta enemmän luultavasti viikon päästä!

Nevan Tempo-veli tuli Nevaa moikkaamaan ja Tempon omistaja Marja kuvasi myös ekat kisaradat :) Hassut pojat pomppas vierekkäin konttiin :P

Mutta vikalta radalta NOLLA!!!!! Eli kakkosiin mentiin ja vielä ylivoimaisella ajalla luokkavoitto!Kakkosten radat saa kuitenkin odottaa varmaan ensivuoteen. Jos loppuvuoden aikana sais tuon koiran kropan kuntoon ensin.
Tuore kakkosluokkalainen :)

Kotona testattiin palkintolelua :)

Sitten Neva sammuikin jo sohvannurkkaan ennen kuin ehdittiin edes riisuutua :D
Vaikka Nevahan vain makoili häkissä ja vähän köpötteli, oli vissiin vähän rankka reissu pääkopalle :P

Myös Neva oli eilen treeneissä superkiltti. Se keskittyi hienosti eikä kaahottanut yhtään, vaikka edellisellä viikolla kuumensi pääkoppansa todella komeasti. Olen tässä vähän laskeskellut ykkösiä yhteen ja huomannut, että mitä vähemmän Neva saa omaa vuoroaan odottaessa nähdä muita koiria radalla/leikkimässä/jotain muuta kuumentavaa tekemässä, sitä paremmin se keskittyy. Pitäis päästä kaikenmaalimat mätsäreihin ja muihin koiratapahtumiin hengailemaan, ettei treenien yhteydessä tarvi pulssin ja hengityksen hallintaa harjoitella :P Ei huvita pilata treenejä kuumentamalla koira ensin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti