lauantai 21. marraskuuta 2015

Agihommia

Videolla taas eiliset ACE:n treenit. Neva keskitty ihan superhienosti etenkin kun otti huomioon miten korkeella sen vire huiteli! Tähän asti korkee vire on automaattisesti tarkottanu aivojen unohtumista radan ulkopuolelle, mutta nyt pysyi pakka aika kivasti kasassa :)

Pätkin vähän lyhyemmäksi ja alusta mm. jäi Nevalle tyypillinen temppu pois. Aina kun tehdään ekaa kertaa keppejä jossain, niin painaa niistä vaan sokkona ohi kerran tai kaks. Sitten sillä selkeesti syttyy lamppu päässä että "ai niin joo siis kepit!! ai nääki on kepit!?" Ja sitten tekikin oikein nätisti :) Tuossa A:n takana on takaakiertohyppy samansuuntaisesti kuin nuo muutkin hypyt takana. Tokalla kierroksella harjoteltiin päällejuoksua. Valssi on kamalinta mitä agihommissa tiedän ja minkä viimeiseen asti yritän yleensä välttää, mutta Nevan kanssa tuo päällejuoksu on kyllä melkein vielä pahempaa.. Sodan kanssa päällejuoksu on ihan jees, eli silloin valssi vie kauhulistalla voiton. No. Nyt meillä on jokatapauksessa päällejuoksut kotiläksynä.


Tässä on sitten se edellisessä postauksessa mainittu iso HUPS...
Käytiin tosiaan sillon Sodan kisojen yhteydessä Nevan kans sovittaa Hurtan takkeja etukäteen, että osaisin sit joskus hamassa tulevaisuudessa tilata sopivan. Sovitettiin tämmöistä takkia toisessa värissä, josta en niin tykännyt. Vilkaisin verkkokaupan sivuilta onko tätä olemassakaan vihreänä ja kappas, loppuunmyyty.. Kävin kysymässä liikkeessä onko sitä tulossa lisää niin kuulema ei ja viimeinen kappale myymälöissäkin oli jossain pohjoisessa, että sen voivat tilata mulle. Ja hups... :D

Tässä vielä Oona Mannisen ottamia kuvia parin viikon takaa :)

Vähän jäi vaiheeseen eka kerta keinulla melkein vuoteen :P
2 kommenttia: