maanantai 28. syyskuuta 2015

Tästä lähtee!!

Nyt alkaa meillä treenirintamalla mennä jo melkoisen lujaa!

Tosiaan vasta oli se Seppo Savikon viikonloppu, mistä edellisessä postauksessa kerroinkin. Sen jälkeen varasin Jyväskylästä Julia Kärnältä hyppytekniikkatunnin syyslomaviikolle, eli lokakuun loppupuolelle (mihin mahtuu Nevan lisäksi toinenkin koira, jos jotain kiinnostaa?), niin päästään kunnolla alkuun tuon hyppytekniikan kanssa. Alan myös kaverin kanssa pitämään alkeisryhmää meidän seuralla lokakuussa, joten sinne Neva tulee myös pääsemään mukaan ainakin kontaktiesteitä työstämään. Lisäksi on se meidän viikottainen ryhmä Suomalaisen Tuulalla, joka pyörii säiden salliessa ainakin toistaiseksi.

Mutta sitten se huikein juttu: ME SAATIIN VALMENNUSRYHMÄPAIKKA!! Tosiaan treenit alkaa pyörimään viikottain puolentoista viikon päästä ACE:lla, jipiii! :)

Miksi me sitten päädyttiin ACE:lle?

Alkujaanhan kun Sodan kanssa (2010-11?) lähdin oman seuran ulkopuolelta valmennusta hakemaan, treenattiin ACE:lla ja meillä oli siellä kiinteä paikkakin. Katkaisin treenipaikan 2013 kun maha alkoi häiritä juoksemista ja kun ruettiin treeni/kisakentille palailemaan, oli ACE hajonnut ja Pro Perro juuri perustettu. Siitä hässäkästä en kummempia tiedä, enkä välitäkkään tietää.

Muutettiin kevättalvella Kuopioon ja tuli ajankohtaiseksi miettiä treenipaikkaa. Tiesin että sekä ACE:lla, että Pro Perrolla olisi ammattitaitoiset valmentajat, joten sijainti ja treenipaikka oli ainoat ratkaisuun vaikuttavat asiat. ACE:lle olisi ollut pakko mennä autolla pidemmän matkan takia. Hallikaan ei olisi ollut riittävän lämmin vauvan kanssa olla ja muonitus sekä vaippahommat olisi ollut hankalampi hoitaa. Pro Perrolle taas oli vain kaksi rampinväliä ja sinne pääsi näppärästi myös bussilla (vaunujen kanssa ilmaiseksi). Halli oli täysin lämmin ja siellä oli hyvät tilat myös vauvaa hoitaa. Sinne siis :) Vuosi ehdittiin olla, muutettiin takaisin tänne ja katkaisin treeniryhmäpaikan.

Kesällä jo rupesin miettimään, että johonkin pitäisi taas päästä treenaamaan, mutta tiesin etten varsinkaan töiden takia pystyisi Perrolla käymään, kun treenejä ei ole viikonloppuisin. Kunnes mun facen seinälle pomppasi tällainen teksti!

"Koirakoulu ACE muuttaa syyskuun aikana uusiin toimitiloihin Kuopion Haapaniemelle osoitteeseen Siikaranta 13.

Uusi treenihalli on ISO ja pitää sisällään ensiluokkaisen Saltexin keinonurmialustan, uuden ja laadukkaan estekaluston, hyvät sosiaaliset tilat lastennurkkauksineen sekä luentotiloineen ja lisäksi kauniit lenkkimaastot Saaristokadulla tai Haapaniemen rannoilla.

Omat toimitilat takaavat entistä paremmat edellytykset vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Oma treenihalli mahdollistaa myös uusien valmennusryhmien käynnistämisen sekä kurssien vedon.

ISO halli hyvällä sijainnilla on ollut tavoitteenamme jo pidemmän aikaa ja nyt on aika tehdä siitä totta!"

Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Äkkiä ACE:lle viestiä onko treenejä myös perjantaisin/viikonloppuisin ja heti vastauksen tultua hakemusta menemään! Hieman jännitti saadaanko paikkaa, kun tiesin hakijoita olevan todella paljon ja mulla oli niin niukasti aikoja jolloin treenaamaan pääsisin. Lisäksi hakemuksen alussa sanottiin ettei kursseille/valmennuksiin saa tuoda agressiivista koiraa... Kirjoitinkin aiheesta lisätietoihin ja tänään saatiin valmennusryhmäpaikka juuri meille parhaaseen aikaan! JIPIII!!

Voisin kuvitella, että nyt alkaa tapahtumaan ihan oikeeta edistystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti