tiistai 22. syyskuuta 2015

Agileirillä ja sisarusmiittiä

Järjestettiin edellisenä viikonloppuna agileiri jossa oli Seppo Savikko kouluttamassa. Itse treenasin Nevan kanssa ja Soda pääsi tekemään lainakoiran virassa :)

Ensimmäisenä todettiin, ettei Neva osaa hypätä, eli ohjelmassa oli hyppytekniikkaa ja lokakuun lopussa lähden Nevan kanssa Julia Kärnän hyppytekniikkatreeniin hakemaan vähän jatko-ohjeita. Eli toistaiseksi vältetään tekemästä ratatreeniä, varsinkaan korkeilla rimoilla. Eli nyt panostetaan keppeihin ja kontakteihin, kunnes saadaan hyppyhommat kuntoon.

Tehtiin me kuitenkin pientä ratapätkää. Nevan mielestä oli kivempaa oikaista putken ohi :D

Sunnuntain vika treeni harjoiteltiin tämmöistä ongelmaksi muodostunutta hyppyongelmaa :P Neva on aina väkisin tehnyt pyörähdyksen hypyn jälkeen ja joko kääntynyt väärään suuntaan, tai hypännyt takaisin päin. Mutta nyt alkoi sujumaan :) Maanantaina treeneissä jatkettiin tämän harjoittelua myös toiseen suuntaan ja toisen hypyn kautta.

Nevan kanssa on ollut aika isona ongelmana muiden koirien kanssa oleminen. Ei se räyhää remmissä tai muutakaan, mutta jos joku tulee liian lähelle niin nielaisee mielellään :D Ja kunnon tappeluita ei vältellä!

Tempon omistaja kuitenkin päätti, että nyt otetaan sisaruspotretti ja myöhemmin tyypit leikkikin useampaan otteeseen yhdessä.. Itse en mennyt varsinkaan alkuun lähellekään :D

Neva, Yive, Riemu ja Tempo. Sisaruksia siis.


Tempo ja Neva lähti ensin vähän kävelemään..

.. ja sitten leikkimään!

Nää kuvat on otettu kaaaaukaa tsuumilla, eli laatu sen mukaista :P Neva edellä :)
Tempo :)


Sodakin pääs pentuajoilta asti tutun Hertan kanssa pari kertaa metsään kävelylle :)
Sitten Riemukin messiin ralleille :) Yive ehti jo ennen tätä lähteä kotimatkalle.

Hyeenalauma lenkillä :D

Tempo jäi välillä vähän ulos :D

Nääksä kui hieno määä oon!!Veljekset :)
Pojat käy pari kertaa viikkoon ravailemassa ja yritän mä niitä venytelläkin aina sen jälkeen :) Jospa Soppakin rupeis vetreytymään.

Neva porskuttaa aina tasaista tahtia eteenpäin, vaikka mitkä jänikset ja ketut vilahtelis eestä :P Korvat vaan nousee, että jotain näki ja nenä saattaa vähän lähteä hihnan mitan verran jäljelle viemään. Sodakin ravaa muuten nätisti tasaista tahtia, mutta sillä kyllä nousee vire heti sataseen, jos joku jänis tai muu vilahtaa edestä, eikä tahdo enää tasaantua..


Vielä loppukevennykseksi Sodan ja Nevan tavaksi tullut iltapaini :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti